Allergie informatie: Roergebakken spitskool
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram spitskool
- 150 gram pandanrijst
- 2 gepanneerde schnitzels
- 4 eetlepels ketjap manis
- 2 theelepels djahé
- 1 theelepel ketoembar
- 1 handje pinda's
Meer Recepten
- Rijst met kip in room
Met rijst, kipfilet en spitskool uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Rijstgerechten - leintje30 - Ovenschotel met aardappelen en spitskool
Met aardappels, spitskool en rundergehakt uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Ovenschotels - bettyvandijk - Spitskoolschotel met tonijn
Met spitskool, courgette en tonijn uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Roerbakgerechten - annbrand - Gevulde Turkse groenten
Met aubergines, tomaten, ui uit Turkije
4 porties - 55 minuten
Groentegerechten - robancona - Gudangan (mix van gestoomd groenten met geraspte kokossambal)
Met geraspte kokos, rietsuiker en groente naar keuze uit Suriname
10 porties - 30 minuten
Groentegerechten - Sonrisa
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Roerbakgerechten
- Roergebakken spitskool
- Allergieen informatie