Allergie informatie: Rosbief in rode pesto met courgette en champignons
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 eetlepels margarine
- 400 gram rosbief
- 3 eetlepels rode pesto
- 200 milliliter vetarme runderbouillon
- 12 middelgrote aardappelen
- 2 courgettes, in schijfjes
- 500 gram champignons
- 100 milliliter roomkaas met knoflook en fijne kruiden
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rosbief in rode pesto met courgette en champignons
- Allergieen informatie