Allergie informatie: Rundvlees in oestersaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 5 lente-uitjes
- 300 gram peultjes, afgehaald
- 400 gram rundvlees, in smalle reepjes
- 2 theelepels aardappelzetmeel
- 1 eetlepel Japanse rijstwijn
- 1 theelepel bakgember
- 2 teentjes knoflook, fijngehakt
- 150 gram bamboescheuten (diepvries)
- 0,5 tablet palmsuiker of 1 eetlepel bruine suiker
- 1 eetlepels sojasaus, donker
- 2 eetlepels oestersaus
- peper
- zout
- 3 eetlepels zonnebloemolie
- 1 theelepel sesamolie
Meer Recepten
- Zongedroogd Rundvlees
Met biefstuk, soyasaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Vlees - 34533 - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Stoofpot rundvlees met groenten
Met runderriblappen, bloemkool en koriander uit Belgie
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - tobkok - Rundvlees met chilipepers, paprika en maïskolfjes
Met runderfilet, paprika en mais uit Thailand
4 porties - 10 minuten
Vlees - armaco - Tajine met rundvlees, aubergine en pruimen
Met runderlappen, aubergine en gedroogde pruimen uit Marokko
4 porties - 3 uur
Hoofdgerechten - Askie
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rundvlees in oestersaus
- Allergieen informatie