Allergie informatie: Spaghetti met mosselen in saus
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram spaghetti
- zout
- 1 zak of bak mosselen van ca 2 kilo
- 1-2 stengels bleekselderij
- 2 eetlepels gehakte peterselie
- 450-500 milliliter (gekruide) tomatensaus
- 1 grote teen knoflook uitgeperst
- 0,5 - 1 theelepel chilivlokken
- scheut witte wijn
- peper
- zout
- verse basilicumblaadjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Spaghetti met mosselen in saus
- Allergieen informatie