Allergie informatie: Andijviestampot met champignons en komijnekaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,5 kilo kruimige aardappelen, geschild en in stukken
- zout
- versgemalen peper
- 250 gram champignons
- 50 gram boter
- 200 gram gerookte spekblokjes
- 1,5 deciliter melk
- 600 gram fijngesneden andijvie
- nootmuskaat
- 200 gram belegen komijnekaas
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stamppotten
- Andijviestampot met champignons en komijnekaas
- Allergieen informatie