Allergie informatie: Appelstamppot met witlof, biet en kaneelgehakt
Terug naar het receptIngrediënten
- 350 gram mager rundergehakt
- 1-2 theelepels kaneel
- 4-5 eetlepels peterselie, fijngehakt
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 kilo kruimige aardappels, geschild
- circa 500 gram stevige appels, geschild en in partjes
- circa 500 gram witlof, in reepjes gesneden
- circa 500 gram bietjes gekookt en in blokjes gesneden
- 1 eetlepel tijmbladjes
- zout
- peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stamppotten
- Appelstamppot met witlof, biet en kaneelgehakt
- Allergieen informatie