Allergie informatie: Boerenkool met cashewnoten en rookworst
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram gesneden boerenkool (panklaar)
- 1 rookworst (250 gram)
- 1 eetlepel (zonnebloem)olie
- 50 gram ongezouten cashewnoten
- rundvleesjuspoeder
- 35 gram boter
- 2-3 eetlepels piccalilly
- 1 kg kruimige aardappels
- warme melk
- zout
- peper
- nootmuskaat
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stamppotten
- Boerenkool met cashewnoten en rookworst
- Allergieen informatie