Allergie informatie: Broccoli-potje
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram broccoli
- zout en peper
- aardappelpuree, event. diepries of twee pakjes aardappelpuree (eigengemaakt vind ik het lekkerst)
- 4 hard gekookte eieren
- 200 gram Hollandse gatenkaas, mag ook belegen geraspte kaas zijn
- ca. 200 gram coburgerham
- eventueel wat zachtjes uitgebakken spekreepjes
Meer Recepten
- Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Broccoli met garnalen en paprika
Met broccoli, paprika, garnalen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Roerbakgerechten - nicoklasens - Gestoomde broccoli
Met broccoli, pijnboompitten en walnotenolie uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tricolore van groenten met rookworst
Met bloemkool, broccoli en rookworst uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Groentegerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stamppotten
- Broccoli-potje
- Allergieen informatie