Allergie informatie: Hete bliksem
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,5 kilo kruimige aardappels
- 1 kilo goudreinetten
- 1 kilo zoete appels (bijvoorbeeld Dijkmans)
- 4 speklapjes
- 1 ui
- peper
- zout
- 2 eetlepels honing
- 1 eetlepel kaneel
Meer Recepten
- Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob - Kipfilet in masala
Met kipfilet, masala en knoflook uit Nederland
4 porties - 1 uur
Gevogelte - anbuis - Hete kip opgespiest
Met kipfilet, knoflook en kerstomaat uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - avalon - Hete bliksen variant met peer
Met aardappelen, peren en sjalotjes uit Nederland
6 porties - 25 minuten
Stamppotten - azuro - Aardappeltjes met hete tomatensaus
Met krieltjes, tomatenblokjes en chilisaus uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Hapjes - mirandaa
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stamppotten
- Hete bliksem
- Allergieen informatie