Allergie informatie: Hete bliksem met klapstuk
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 milliliter vleesbouillon (van tablet)
- 250 milliliter rode wijn
- 500 gram klapstuk (runderborst)
- 1,5 kilo kruimige aardappelen, geschild
- 4 moesappels
- 2 eetlepels suiker
- 150 milliliter volle melk
- 25 gram roomboter
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stamppotten
- Hete bliksem met klapstuk
- Allergieen informatie