Allergie informatie: Hongaarse zuurkool
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo kruimige aardappelen
- zout
- peper
- 125 milliliter zure room
- 1 0,5 deciliter melk
- 400 gram kipfilet, in stukjes
- 50 gram boter
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 grote ui, gesnipperd
- 1 rode paprika, in blokjes
- 0,5 eetlepel milde paprikapoeder
- 1 theelepel chilipoeder
- 0,5 eetlepel verse tijm of 1 theelepel gedroogde tijm
- 750 gram zuurkool (uitgelekt)
- 2 deciliter kippenbouillon
- boter om in te vetten
Meer Recepten
- Zuurkool met vruchten
Met zuurkool, rozijnen, appel uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Budget - siebrenee - Zuurkool uit de slow cooker
Met zuurkool, rookworst en zuurkoolspek uit Nederland
4 porties - 6 uur
Groentegerechten - Leoietje - Zuurkool met stroop
Met zuurkool, aardappelen en ribkarbonade uit Belgie
6 porties - 45 minuten
Streekgerechten - tobkok - Wintersalade
Met zuurkool, bietjes en aardappelen uit Rusland
4 porties - 10 minuten
Winter - jofkas - Zuurkool in notenolie
Met walnoten, wijnzuurkool en walnootolie uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stamppotten
- Hongaarse zuurkool
- Allergieen informatie