Allergie informatie: Rauwe andijviestamppot met champignons en komijnekaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo kruimige aardappels
- 3 deciliter melk
- 1 flinke klont boter
- 1 eetlepel vloeibare bakboter
- 200 gram spekjes
- 250 gram champignons, in plakjes
- 600 gram fijngesneden andijvie
- zout
- peper
- nootmuskaat
- 200 gram belegen komijnekaas, in zeer kleine blokjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro