Allergie informatie: Stampot rauwe andijvie met shoarmaschnitzel, spekreepjes en paprika
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kg kruimige aardappelen
- 400 gram ongepaneerde schnitzels
- 100 gram magere spekreepjes
- 1 rode paprika
- 1 eetlepel shoarmakruien
- zout en peper
- demi créme fraiche
- halfvolle melk
- olijfolie
- geraspte kaas
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk