Allergie informatie: Stampot sperziebonen met tonijn en olijven
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram kruimige aardappelen
- 600 gram sperziebonen
- 125 milliliter slagroom
- 2 blikjes tonijn in olie
- zwarte olijven zonder pit (naar eigen inzicht)
- 1 teen knoflook
- (olijf)olie
- peper
- zout
- pureestamper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stamppotten
- Stampot sperziebonen met tonijn en olijven
- Allergieen informatie