Allergie informatie: Zuurkoolstamppot met kaas, ananas en rookworst
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,2 kilo kruimige aardappelen, geschild en in gelijke stukken
- zout
- 500 gram zuurkool
- 270 gram uitlekgewicht ananas, in stukjes (blik)
- 100 gram gesnipperde ham (broodbeleg)
- 40 gram boter
- 4 eetlepels paneermeel
- 2 deciliter slagroom
- 150 gram geraspte kaas
- 1 rookworst
- 1 zakje juspoeder, naturel
- tulbandvorm van 2 liter
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stamppotten
- Zuurkoolstamppot met kaas, ananas en rookworst
- Allergieen informatie