Allergie informatie: Jerk spareribs
Terug naar het receptIngrediënten
- 6 rode pepers in reepjes
- 1 ui gesnipperd
- 3 bosuitjes in stukken
- 3 tenen knoflook
- 1 centimeter verse gember, gehakt
- 3 theelepels pimentpoeder
- 2 eetlepels wijnazijn
- 2 theelepels kaneelpoeder
- 1 eetlepel zout
- 2 eetlepels bruine rum
- 2 kilo varkenskrabbetjes
- 3/4 eetlepels olijfolie
Meer Recepten
- Spareribs valentine
Met spareribs, uien en citroenen uit Verenigde Staten
4 porties - 1 uur en 25 minuten
Vlees - valjo - Barbecueribs
Met spareribs, barbecuesaus, zout uit Nederland
10 porties - 20 minuten
BBQ - bettyvandijk - BBQ spareribs
Met spareribs, oestersaus en tomatenketchup uit Antillen
4 porties - 55 minuten
BBQ - vlees - 'Jerk' kip
Met drumsticks, knoflook en basterdsuiker uit Jamaica
4 porties - 45 minuten
Gevogelte - majomabe - Marinade voor kip of spareribs
Met barbecuesaus en bruine basterdsuike uit Nederland
4 porties - 10 minuten
BBQ - spikey1
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Steengrill
- Jerk spareribs
- Allergieen informatie