Allergie informatie: Aardappelcurry met kip en bloemkool
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 eetlepels zonnebloemolie
- 300 gram kipfilet, in blokjes
- 1 bloemkool, in kleine roosjes
- 1 pot tikka massala saus (400 milliliter)
- 2 eetlepels Aziatische kruidenmix (75 gram, diepvries)
- 3 eetlepels ongezouten pinda’s, grof gehakt
- 800 gram aardappelschijfjes
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Aardappelcurry met kip en bloemkool
- Allergieen informatie