Allergie informatie: Argentijnse runderstoofschotel
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram runderlappen, in blokjes van ca 2x2cm
- versgemalen peper
- zout
- chimichurry-kruidenmix
- gezeefde bloem
- 75 gram boter + 2 eetlepels olijfolie
- 3 grote uien, in halve ringen
- 6 teentjes knoflook, in plakjes
- 1 Spaanse peper of 1 Jalapenopeper, in kleine blokjes
- 4 Romatomaten, in blokjes
- 100 gram tomatenpuree
- 7 deciliter runderbouillon, van 2 blokjes
- 2 deciliter (liefst Argentijnse) rode wijn
- fijngesneden peterselie of koriander
Meer Recepten
- Argentijnse rijst
Met rijst, knoflook en bouillon uit Argentinie
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - scooter - Runderstoofschotel
Met magere runderlappen, tomaten en uien uit Nederland
4 porties - 3 uur en 20 minuten
Vlees - brammetje - Runderstoofschotel uit de oven
Met runderlappen, spek en rode wijn uit Nederland
2 porties - 2 uur
Ovenschotels - warry - Runderstoofschotel
Met rundvlees, groenten en paprika uit Roemenie
6 porties - 3 uur
Vlees - casapapusilor - Runderstoofschotel
Met runderlappen, spekblokjes en uien uit Nederland
6 porties - 2 uur en 30 minuten
Stoofschotels - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Argentijnse runderstoofschotel
- Allergieen informatie