Allergie informatie: Bigos
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram zuurkool
- 250 gram witte kool
- 50 gram gerookt spek, in blokjes
- 150 gram blokjes varkensvlees (hamlappen)
- 150 gram blokjes rundvlees (stoofvlees)
- 100 gram rookworst
- 3 grote uien
- 3 laurierbladeren
- een aantal hele peperkorrels
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 1 glas rode wijn
- peper
- zout naar smaak
Meer Recepten
- Poolse Bigos
Met witte kool, poolse worst en eekhoorntjesbrood gedroogd uit Polen
8 porties - 2 uur
Hoofdgerechten - HuibV - Bigos Pools eenpansgerecht
Met winterpeen, zuurkool en varkensvlees uit Polen
4 porties - 1 uur en 20 minuten
Vlees - sacha
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Bigos
- Allergieen informatie