Allergie informatie: Boeuf bourguignon
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,5 kilo rundvlees
- 400 gram gerookt spek
- 300 gram uien
- 4 teentjes knoflook
- 1-2 eetlepels boter
- zout
- peper
- 2 eetlepels bloem
- 750 milliliter rode wijn
- 8 eetlepels cognac
- 4 takjes rozemarijn
- 1 bosje oregano
- 500 gram wortels
- 500 gram champignons
Meer Recepten
- Boeuf Bourguignon a la minute
Met biefstuk, spek en rode wijn uit Frankrijk
2 porties - 20 minuten
Kerst - sacha - Cote de boeuf Wellington
Met fijne rib, mosterdpoeder en grof zeezout uit Frankrijk
4 porties - 30 minuten
Vlees - fverbist - Boeuf bourguignon
Met rundvlees, winterpeen en gerookt spek uit Frankrijk
4 porties - 6 uur en 30 minuten
Vlees - meeuw405 - Boeuf bourguignon
Met riblappen, ontbijtspek en rode wijn uit Frankrijk
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - Muck - Boeuf bourgignon
Met rundvlees, rode wijn en champignons uit Frankrijk
4 porties - 2 uur en 40 minuten
Stoofschotels - estherdanielle
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Boeuf bourguignon
- Allergieen informatie