Allergie informatie: Bourgondische stoofpot
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram riblappen
- 50 gram doorregen spekblokjes
- 2 sjalotten
- circa 20 kleine uitjes
- 8 worteltjes
- bakje champignons
- 2 tenen knoflook
- 100 gram boter
- 35 gram bloem
- 2 deciliter rode wijn
- 1 deciliter bouillon
- tijm,peterselie
- laurier
- kruidnagel
- peper
- zout
Meer Recepten
- Stoofpot rundvlees met groenten
Met runderriblappen, bloemkool en koriander uit Belgie
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - tobkok - Turkse stoofpot
Met runderpoulet, dadels en paprika uit Turkije
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Vlees - anjaschoneveld - Bourgondische bouillonsoep
Met deense rundvleessoep, krulvermicelli en rundergehakt uit Nederland
6 porties - 10 minuten
Soepen - bettyvandijk - Pörkölt (Hongaarse stoofpot)
Met rundvlees, uien en witte paprika uit Hongarije
4 porties - 2 uur en 50 minuten
Stoofschotels - jaccor - Thaise stoofpot
Met rundvlees, paksoi en peper uit Nederland
4 porties - 2 uur en 30 minuten
Stoofschotels - flipje2
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Bourgondische stoofpot
- Allergieen informatie