Allergie informatie: Chili con carne
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 ui
- 3 tenen knoflook
- 2 eetlepel komijnpoeder
- 1,5 theelepel chilipoeder
- 600 gram rundergehakt
- 400 gram tomaten uit blik (blokjes)
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 2 eetlepels gedroogde oregano
- 1 theelepel gedroogde tijm
- 500 milliliter runderbouillon
- 1 theelepel suiker
- 300 gram kidney bonen (hangt er vanaf hoe waterig het is)
- 125 zure room
- eventueel:
- mais chips
- rijst
- perziken
Meer Recepten
- Chili con carne
Met gehakt, bruine bonen en kidney bonen uit Mexico
4 porties - 50 minuten
Winter - Eddie_Eagle - Chilli con carne
Met gemengd gehakt, paprika, rode bonen uit Mexico
6 porties - 1 uur
Rijstgerechten - maritza - Tex-mex chili met hamlappen
Met hamlappen, tex-mexkruiden en kidneybonen uit Mexico
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - dvi - Sechuan Chili-olie
Met sechuanpeper, chili flakes en plantaardige olie uit China
10 porties - 15 minuten
Sauzen en marinades - 34533 - Patrick's pittige prei-wortelsoep
Met wortel, prei en paprika uit Nederland
8 porties - 30 minuten
Soepen - AmsterdamBoomer
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Chili con carne
- Allergieen informatie