Allergie informatie: Chili con carne met koriander en maischips
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 ui, gesnipperd
- 3 teentjes knoflook, fijngehakt
- 2 eetlepels komijnpoeder
- 1,5 theelepel chilipoeder
- 600 gram rundergehakt
- 400 gram tomaten uit blik, in blokjes
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 2 eetlepels gedroogde oregano
- 1 theelepel gedroogde tijm
- 500 milliliter runderbouillon
- 1 theelepel suiker
- 300 gram kidneybonen uit blik, afgespoeld en uitgelekt
- 125 gram Goudse kaas, geraspt
- 125 milliliter zure room
- koriandertakjes, om te garneren
- maïschips, om te serveren
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Garnalen-zalmsalade
Met hollandse garnalen, zalmfilet en veldsla uit Nederland
2 porties - 1 uur en 30 minuten
Salades - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Chili con carne met koriander en maischips
- Allergieen informatie