Allergie informatie: Djoera gos (droog gestoofd rundvlees)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eetlepel olie
- 1 fijne ui
- 3 teentjes knoflook
- 1 groene peper
- 1 eetlepel kerrie massala
- 2 eetlepel tomatenpuree
- 500 gram magere runderlappen
- 2 deciliter water
- zout
- suiker
Meer Recepten
- Zongedroogd Rundvlees
Met biefstuk, soyasaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Vlees - 34533 - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Stoofpot rundvlees met groenten
Met runderriblappen, bloemkool en koriander uit Belgie
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - tobkok - Rundvlees met chilipepers, paprika en maïskolfjes
Met runderfilet, paprika en mais uit Thailand
4 porties - 10 minuten
Vlees - armaco - Tajine met rundvlees, aubergine en pruimen
Met runderlappen, aubergine en gedroogde pruimen uit Marokko
4 porties - 3 uur
Hoofdgerechten - Askie
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Djoera gos (droog gestoofd rundvlees)
- Allergieen informatie