Allergie informatie: Draadjesvlees met opperdoes en spruitjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 kilo sukadelappen, in stukken
- 2 eetlepels Franse mosterd
- 30 gram bloem
- 3 uien, in halve ringen
- 500 milliliter runderbouillon (van tablet)
- 3 eetlepels azijn
- 3 eetlepels ketjap manis
- 2 laurierbladjes
- 4 kruidnagels
- 500 gram Opperdoezer aardappelen, geschild en gehalveerd
- 500 gram spruitjes
- 40 gram roomboter
- 4 takjes peterselie grof gehakt
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Draadjesvlees met opperdoes en spruitjes
- Allergieen informatie