Allergie informatie: Franse bruinebonenschotel
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 blik bruine bonen
- 100 gram mager rookspek
- 2 uien
- 3 tenen knoflook
- 400 gram half om half gehakt
- een bakje champignons
- 100 gram salami (dikke plak)
- 0,25 liter roussillon wijn
- zout
- zwarte peper
- 30 gram boter
Meer Recepten
- Visschotel uit de oven
Met pangasiusfilet, franse roerbakmix en toscaanse aardappelpartjes uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - breemer - Bruine bonensoep
Met bruine bonen, hamlappen en uien uit Nederland
4 porties - 5 uur
Soepen - dvi - Walnoot-peterselie-vinaigrette
Met walnotenolie, rode wijnazijn en ongezoet rode druivensap uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk - Gebakken Franse aardappeltjes
Met aardappelen, herbes des provence en ui uit Frankrijk
4 porties - 15 minuten
Aardappelgerechten - beamantel - Franse zuurkoolschotel met lamsbout
Met lamsbout, zuurkool en aardappelen uit Frankrijk
4 porties - 25 minuten
Vlees - toineke
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Franse bruinebonenschotel
- Allergieen informatie