Allergie informatie: Gentse stoverij
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo rundvlees (dikke kraai)
- 150 gram kalfsnier
- 150 gram kalfslever
- 50 gram reuzel
- 50 gram boter
- 0,5 kilo uien
- 2 eetlepel bloem
- kruidentuiltje (tijm, laurier, peterseliestengels)
- 4 pruimen
- verse gemengde molenpeper
- zout
- 1 eetlepel tierentijnmosterd
- 1 snede witbrood, ontkorst
- 0,75 liter donker tafelbier
Meer Recepten
- Gentse Hutsepot
Met kalfsvlees, braadworst, prei uit Belgie
4 porties - 3 uur en 30 minuten
Maaltijdsoepen - eds - Gentse waterzooi
Met soepkip, prei en wortelen uit Belgie
4 porties - 1 uur en 5 minuten
Gevogelte - sacha - Huisgemaakte stoverij met bruin bier en mosterd
Met rundvlees, bruin bier en bruine fond uit Belgie
2 porties - 2 uur
Stoofschotels - eds - Gentse waterzooi
Met kip, wortels, prei uit Belgie
4 porties - 5 minuten
Gevogelte - felix - Gentse omelet
Met ei, ontbijtspek en toast uit Belgie
1 portie - 10 minuten
Ontbijtgerechten - eds
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Gentse stoverij
- Allergieen informatie