Allergie informatie: Gestoofde schnitzels met gember
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 theelepel gemalen zwarte peper
- 1 theelepel nootmuskaat
- 1 theelepel gemalen kruidnagel
- 2 theelepel kerriepoeder
- 500 gram varkensschnitzel (ongepaneerd)
- 25 gram boter
- 1 ui fijngesneden
- 250 gram kastanjechampignons, in plakjes
- 1 dikke plak ontbijtkoek, verkruimeld
- 4 bolletjes gember (uit potje, niet vers), fijngesneden
- 2 eetlepel gembersiroop
- 250 milliliter water
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Gestoofde schnitzels met gember
- Allergieen informatie