Allergie informatie: Goulash
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram hacheevlees
- boter
- 2 of 3 uien
- 2 of 3 tenen knoflook
- paprikapoeder
- chilipoeder
- cayenepeper
- 1 blik à 250 gram tomatenblokjes
- 1 blikje tomatenpuree
- 1 laurier blad
- 1 bouillontablet
- azijn
- 3 deciliter water
- 250 à 300 gram sperziebonen
- 250 gram champignons
- 250 ml kookroom
- 1 klein bakje spekjes (van een duo bakje de helft)
Meer Recepten
- Snelle goulash met rijst
Met hamlappen, rijst en paprika uit Hongarije
4 porties - 30 minuten
Rijstgerechten - c4th - Stoofschotel Goulash 3
Met runderlappen, paprika en aardappelen uit Hongarije
4 porties - 3 uur en 15 minuten
Vlees - tobkok - Goulash met grapefruit en abrikozen
Met runderlappen, abrikozen en grapefruit uit Nederland
4 porties - 2 uur en 20 minuten
Stoofschotels - kirstennl - Goulash
Met runderriblappen, paprika en aardappels uit Hongarije
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - boudewijn04 - Goulash makkelijk
Met rundvlees, ui en paprika uit Hongarije
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - harwoon
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Goulash
- Allergieen informatie