Allergie informatie: Goulash uit Tsjechië
Terug naar het receptIngrediënten
- 1000 gram sukadelappen
- 250 salami, in blokjes
- 250 gram gerookt spek, in blokjes
- 12 tomaten
- 1 groot blikje tomatenpuree
- 3 paprika`s
- 5 uien
- 3 tenen knoflook
- 0,75 knolselderij
- 2 eetlepels zoete paprikapoeder
- 3 theelepels karwijzaad
- 3 theelepels Marjolein
- 1 laurierblad
- 3 theelepel sambal
- 3 bouillonblokjes
- 3 eetlepels bloem
- 1 theelepel ve-tsin
- 1 theelepel djintan
- 1 theelepel peper
- 0,5 theelepel zout
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Erwtenpuree
Met erwtjes, knoflookzout en citroensap uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - azuro - Snelle goulash met rijst
Met hamlappen, rijst en paprika uit Hongarije
4 porties - 30 minuten
Rijstgerechten - c4th
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Goulash uit tsjechië
- Allergieen informatie