-
De hachee staat nu te pruttelen! Het ruikt heerlijk.
Ik heb alleen kruidnagel poeder gebruikt van de turk, in plaats van gewone kruidnagels.
Liesbeth gaf dit recept 5/5 sterren
-
Heerlijke hachee en in plaats van appelstroop kun je ook peperkoek, kruidkoek of dadels gebruiken
-
Heerlijk recept, laat de hacheekruiden voortaan maar weg ;)
Kwiebus gaf dit recept 5/5 sterren
-
Heerlijk recept! Vanavond weer hachee eten!
Bas & Jam gaf dit recept 5/5 sterren
-
Wat lekker zeg, heerlijk zo moet hachee zijn!
Ben gaf dit recept 5/5 sterren
-
Echt een top recept voor een goede hachee, complimenten hoor. Groetjes Harold
Harold gaf dit recept 5/5 sterren
-
Het valt mij op dat bij diverse recepten van hachee er vaak wordt gesproken van een hoeveelheid uien, i.p.v. het (schoongemaakte) gewicht. Ik hou persoonlijk aan dat de verhouding vlees en ui 1 op 1 is, dus 1 kg vlees 1 kilo ui.
M.v.g. Willem
W. Frankes gaf dit recept 5/5 sterren
-
Heerlijk zoals moeders altijd maakte... Wonende in Frankrijk heb ik kunnen laten zien dat we in Nederland ook een goede "cuisine" hebben. Bedankt.
Mark gaf dit recept 5/5 sterren
-
Gister gemaakt en op het petroleumstel uren laten sudderen.
Vanavond hebben we het gegeten echt genoten. Top !
-
Lekker hoor ga ik vandaag ook maar eens maken
Rugebregt gaf dit recept 5/5 sterren
-
Bedankt voor het recept!
Zelfs ik kon het maken =D
TimTim gaf dit recept 5/5 sterren
-
Ik ga vanavond deze recept maken. Heb geen appelstroop wat kan ik er mee vervangen?
Jenny gaf dit recept 5/5 sterren
-
Perfecte ontvangst van Hachea. Ik herinner me dit uit mijn jeugd toen mijn vader (Nederland) gebruikt om dit voor ons te koken.
Ragnar gaf dit recept 5/5 sterren
-
Ziet er goed en vooral eenvoudig genoeg voor mij, uit! We gaan het snel eens proberen!
Lex gaf dit recept 5/5 sterren
-
Dat is tenminste hollandse kost en nog lekker ook, jammie!
-
Heerlijk! ik had wel inplaats van gewone azijn appelazijn gebruikt. Ruikt ook zo heerlijk in huis!
-
Heerlijk recept, we hebben gesmuld! Ik ga het nu voor de tweede keer maken, heerlijk met rode kool!
Irishgirl gaf dit recept 5/5 sterren
-
Ik ben er nu mee bezig. 2 grote pannen tegelijk voor een persoon of 15, dus een 2 en halve kilo vlees, uien snijden tot je helemaal niets meer ziet en alles volgens het recept gemaakt. Het staat nu lekker te pruttelen en het ruikt heerlijk! Ik denk dat het smullen wordt morgen en dat ik het bewijs ben dat mannen ook lekker kunnen koken haha.
Michel gaf dit recept 5/5 sterren
-
Bedankt voor het recept, smaakte heerlijk. Tip nog 1 theelepel mosterd en een eetlepel ketjap toevoegen.
Nicolet gaf dit recept 4/5 sterren
-
Een handjevol rozijnen en een scheutje Port erbij met het koken heerlijk.
Herman gaf dit recept 5/5 sterren
-
Ben het nu aan het maken! Ruikt al erg lekker in ieder geval. Ik heb wel een deel van het water door bruin bier vervangen (300 ml bier en 200 ml warm water).
Jammie gaf dit recept 5/5 sterren
-
Ik ben het nu aan het uitproberen, het ruikt al heerlijk! Ben benieuwd, moet nog een uurtje wachten.
Marianne gaf dit recept 5/5 sterren
-
Heerlijk die recepten ga er steed meer van maken lekker doorgaan en eet smakelijk.
Groetjes Ria
Ria gaf dit recept 5/5 sterren
-
Sneetje oud brood dik ingesmeerd met mosterd. Gewoon er bovenop leggen. Is tevens goed bindmiddel.
Veranderaar gaf dit recept 5/5 sterren
-
Geweldig! Dit doet me denken aan vroeger.
Henk gaf dit recept 5/5 sterren
-
Hallo, Morgen ga ik het recept uit proberen, het water loopt al in mijn mond! Bedankt!
Ingrid gaf dit recept 5/5 sterren
-
Heerlijk en zo simpel! Bedankt!
Doppie gaf dit recept 5/5 sterren
-
Het ruikt hier heerlijk in huis, mede door dit recept, bedankt!
Corina gaf dit recept 5/5 sterren
-
Ik heb net bij een collega in Gorinchem prachtig vlees gekocht, dit recept ziet er eenvoudig en makkelijk te bereiden uit dus ik ga het proberen.
Machelina gaf dit recept 5/5 sterren
-
En nu eens hopen dat IK de vrouw eens kan verwennen met eten. (normaal andersom).
Maar zo te ruiken ga ik punten scoren.
Bedankt!
Jochen gaf dit recept 5/5 sterren
-
Een lekkere aanvulling is om ook ontbijtkoek toe te voegen bij het koken.
Lekker bindmiddel en voortreffelijke smaak! Werkt altijd goed bij Stoofpotjes!
Marco gaf dit recept 5/5 sterren
-
Het staat nu op het vuur heb het afgeblust met een flesje bokbier wij eten het samen met gebakken aardappellen met spekjes het ruikt heerlijk krijg dan ook meteen 4 mannen te eten dus dames je weet het hoe je de mannen kan lokken mijn avond kan niet meer stuk.
Olga van der Linden gaf dit recept 5/5 sterren
-
Word op moment ook in australie gemaakt!
Thom gaf dit recept 5/5 sterren
-
Nu echt al een paar keer gemaakt, echt heerlijk, kom speciaal terug voor dit bedankje.
Jeroen gaf dit recept 5/5 sterren
-
Het staat momenteel te pruttelen op het vuur, maar als het net zo lekker smaakt als dat het ruikt, kan mijn avond niet meer stuk! Suggestie: uitgebakken spekjes en een glas rode wijn erdoor?
Alex gaf dit recept 5/5 sterren
-
Ga er zo aan beginnen om te maken, ziet er veelbelovend uit.
Swiep gaf dit recept 5/5 sterren
-
Lekker hoor!
Kyra gaf dit recept
5/
5 sterren
-
Ik maak het wekelijks, heerlijk.
Ton Roelofs gaf dit recept 4/5 sterren
-
Heel goed authentiek recept. Geheim van de keuken, van mijn overleden moeder ;voeg op het laatst een kleine reep goede pure chocola aan de saus toe. Wanneer deze gesmolten is is de saus nog smaakvoller. Smakelijk eten!
Jacqueline gaf dit recept 5/5 sterren
-
Heb dit recept al een paar keer gemaakt. Erg lekker!
Vriendelijk groet caro
Bezoeker gaf dit recept 5/5 sterren
-
Super recept! Makkelijk en heel erg lekker. Heb sinds ik dit recept vorige maand heb ontdekt, al vijf x hachee gegeten en het verveeld geen moment.
Mandy gaf dit recept 5/5 sterren
-
Willem heeft gelijk, 1 kilo vlees (magere runderlappen in blokjes van een goede slager) met 1 kilo uienringen. Het geheim van lekkere hachee is net als die van de perfecte snert: de dag van te voren klaarmaken, een nachtje laten rusten, langzaam opwarmen en smullen maar. Nooit maizena gebruiken, dat product moet verboden worden.
Sandra gaf dit recept 5/5 sterren
-
Een heerlijk gerecht. Het doet mijn altijd denken aan vroeger bij mijn moeder thuis. Mijn vader en ik zaten in de bouw en als het dan slecht weer was (regen), maakte mijn moeder vaak hachee met rode kool. Heerlijk! Daarna viel je in slaap naast de kolenkachel in de kamer (dutje doen). Tegenwoordig komt je prak uit de magnetron en velen kunnen dit niet meer zo maken als vroeger.
Leen Schmitz gaf dit recept 5/5 sterren