Allergie informatie: Hachee ala Magriet
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram uien
- 500 gram doorregen runderlappen
- zout
- peper
- 75 gram boter of margerine
- 1 teentje knoflook
- 50 gram bloem
- 1,5 vleesbouillontablet
- 0,5 blikje tomatenpuree (70 gram)
- 1 tomaat, ontveld
- 2 laurierblaadjes
- 6 zwarte peperkorrels
- 4 kruidnagelen
- 0,5 theelepel karwijzaad
- 1 theelepel suiker
- 0,5 eetlepel worcestershiresaus
Meer Recepten
- Kool-noedelsalade met amandel en kip ala Tessa
Met noedels, kip en spitskool uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Maaltijdsalades - eetclubmeiden - Kip ala ben
Met kipfilet, dubbeldrank en honig uiensoepmix uit Nederland
4 porties - 1 uur
Ovenschotels - Kique - Stoofpotje ala Paul
Met schouderkarbonade, krieltjes en sperzieboontjes uit Belgie
4 porties - 2 uur
Herfst - paul1961 - Risotto met witlof en tilapiafilet
Met risotto, tilapiafilet, witlof uit Italie
3 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - dineke - Hachee
Met uien, hacheevlees en nootmuskaat uit Nederland
4 porties - 4 uur
Stoofschotels - tuttebel
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Hachee ala magriet
- Allergieen informatie