Allergie informatie: Herfststoofpotje
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 uien
- 2 teentjes knoflook
- 300 gram chorizo
- 400 gram aardappels (melig kokend)
- 2 winterpenen
- 1 zakje boeren soepgroente
- 3 eetlepel olijfolie
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 600 milliliter vlees (of groente)bouillon
- 1 blik tomatenstukjes (850 milliliter)
- 1 laurierblaadje
- 1 eetlepel gedroogde oregano
- 1 blik kikkererwten (425 milliliter)
- 150 gram crème fraîche
- peper
- zout
Meer Recepten
- Herfststoofpotje van truffelaardappeltjes
Met truffelaardappels, spekblokjes en champignons uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Herfststoofpotje
- Allergieen informatie