Allergie informatie: Hete kip (stofoe foeroe)
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 stuks kipfilet.
- 2 dikke uien.
- 4-6 teentjes knoflook
- 2-3 eetlepels madame Jeanette peppersaus
- 2 tomaten
- 1 klein blikje tomatenpuree
- 1 theelepel komijnpoeder (djinten)
- massala (Hindoestaanse kerrie)
- ketjap manis (zoet)
- 2 blokjes kippenbouillon
- 0,25 boter
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Hete kip (stofoe foeroe)
- Allergieen informatie