Allergie informatie: Hollandse hachee
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram sukadelappen
- 2 uien
- 8 kruidnagels
- 100 gram boter
- zout
- 1/4 liter bouillon
- 1/4 liter rode wijn
- 2 laurierbladen
- 2 eetlepels wijnazijn
- 2 eetlepels donkerbruine basterdsuiker
- 1 eetlepel maizena
- 10 peperkorrels
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Garnalen-zalmsalade
Met hollandse garnalen, zalmfilet en veldsla uit Nederland
2 porties - 1 uur en 30 minuten
Salades - lucyvader - Broccoli met garnalen en paprika
Met broccoli, paprika, garnalen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Roerbakgerechten - nicoklasens - Sateballetjes
Met satesaus, rundergehaktballetjes en kastanjechampignons uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Vlees - breemer - Indiase linzensoep
Met kipfilet, linzen en runderbouillon uit India
4 porties - 35 minuten
Soepen - hermine
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Hollandse hachee
- Allergieen informatie