Allergie informatie: Hongaarse goulash met kidneybonen en rode paprika
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eetlepel olijfolie
- 40 gram boter
- 500 gram magere varkenslappen, in blokjes van 3 x 3 centimeter gesneden
- zout
- peper
- 1 grote ui, fijngehakt
- 1 theelepel karwijzaad
- 1 eetlepel bloem
- 400 milliliter hete runderbouillon
- 1,5 eetlepel tomatenpuree
- 1 rode paprika, in stukjes
- 1 eetlepel milde paprikapoeder
- 1 blik kidneybonen (400 gram) uitgelekt en afgespoeld
- zure room, voor erbij
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk