Allergie informatie: Jambalaya
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 sjalotjes (of 3 uien, gesnipperd)
- 1 kleine Spaanse peper
- 6 teentjes knoflook
- 250 gram gekookte ham aan een stuk
- 250 gram kipfilet
- 200 gram boter
- 3 eetlepels bloem
- 1 blik gepelde tomaten
- 2 blaadjes laurier
- een mespuntje komijnzaadjes
- 3 kruidnagels
- een mespuntje cayennepeper
- 18 bolletjes zwarte peper
- 3 kopjes instantrunderbouillon
- 2 kopjes rijst
- zout
- een pakje diepgevroren gepelde scampistaarten
- 2 jonge uitjes
Meer Recepten
- Jambalaya
Met chorizo, paparika en tuinerwten uit Verenigde Staten
4 porties - 15 minuten
Rijstgerechten - Marjolyn - Jambalaya
Met kipfilet, rijst en paprika uit Verenigde Staten
4 porties - 40 minuten
Stoofschotels - qwerty - Jambalaya met kip
Met kipfilet, tomaten en garnalen uit Mexico
4 porties - 45 minuten
Gevogelte - pikenik69
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Jambalaya
- Allergieen informatie