Allergie informatie: Kerrieschotel met kip en krieltjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram bloemkoolroosjes
- 300 gram sperziebonen
- 450 gram voorgekookte minikrieltjes
- bakboter
- 300 gram kipfilet
- kipkruiden
- 1 pot kerriesaus
- 50 gram rozijnen
- verse koriander
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Kerrieschotel met kip en krieltjes
- Allergieen informatie