Allergie informatie: Killer Bolognese saus
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram gehakt (half om half)
- 2 blikjes geconcentreerde tomatenpuree (2 x 140 gram)
- 1 blik gehakte tomaten (Passata di pomodori)
- 500 gram soepgroenten
- 1 gehakte ui
- 6 gedroogde tomaten (op olie)
- 1 theelepel kappertjes (naar smaak)
- 50 gram spaghettikruiden
- 0,5 teentje knoflook
- 2 boullion blokjes
- 200 milliliter water
- 1 eetlepel suiker
Meer Recepten
- Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Groenten in teriyaki saus met gnochci
Met teriyaki saus, wokgroenten en gnocchi uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Roerbakgerechten - danatiggelman - Wild-saus
Met wildbouillon, rode port en sinaasappelsap uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Sauzen en marinades - lucyvader - Kip in zoetzure saus
Met basmatirijst, kipfilet en perziken uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - Donn - Chili con carne
Met gehakt, bruine bonen en kidney bonen uit Mexico
4 porties - 50 minuten
Winter - Eddie_Eagle
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Killer bolognese saus
- Allergieen informatie