Allergie informatie: Koelkast opruiming
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram ui
- 400 gram runderstoofvlees
- 4 tenen knoflook
- 150 gram groene paprika
- 100 gram snijbonen
- 200 gram wortelen
- 2 eetlepel olijfolie
- 500 gram tomaat
- 200 gram gekookte linzen
- 2 eetlepel pittige paprikapoeder
- glas witte wijn
- 2 blaadje laurier
- peper
- runderbouillon tablet
- 250 milliliter water
Meer Recepten
- Chocolamie
Met chocolade en lange vinge uit Nederland
6 porties - 1 uur
Koekjes - veraterhaar - Choco lolly
Met chocoladereep uit Nederland
1 portie - 20 minuten
Tussendoortjes - veraterhaar - Tournedos met spek-kappertjesboter
Met tournedos, spekreepjes en kappertjes uit Nederland
4 porties - 40 minuten
BBQ - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Koelkast opruiming
- Allergieen informatie