Allergie informatie: Lente Stoofpot
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram riblappen (of ander sudderproof vlees)(in blokken)
- 1 flesje (33cl) bier
- 200 gram winterwortel (in blokjes)
- 1 bos bleekselderij(in reepjes)
- 600 gram krieltjes
- 1 á 2 grote uien (in repen)
- 2 tomaten (in blokjes)
- 1 groot laurierblaad
- 1 flinke eetlepel paprikapoeder. (chilipoeder er ook bij voor een wat pittigere smaak)
- 1 theelepel Italiaanse kruiden
- 2 theelepel knoflook (potje)
- 1 bouillonblokje
- 1 eetlepel peterselie
- 1 flinke klont roomboter
Meer Recepten
- Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Simpele knoflooksaus
Met knoflook, halvanaise en saladedressing met lente-uitjes uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Sauzen en marinades - Romantikraal - Pompoen-tomatensoep met witte boontjes
Met gehakt, tomaten en pompoen uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Soepen - azuro - Tomatensoep met mais en ham
Met tomatensoep, achterham en mais uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Soepen - bettyvandijk - Kim Chi (tafelzuur)
Met chinese kool, lente-ui en tjabe rawit pepers uit Zuid-korea
10 porties - 23 uur
Bijgerechten - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Lente stoofpot
- Allergieen informatie