-
Idd, zeer goed recept en goed uitgelegd, alvast bedankt hiervoor, ben benieuwd of mijn vriendin het ook goed vindt???
Nas gaf dit recept 5/5 sterren
-
Klinkt misschien raar maar voeg eens een stukje bittere chocoladereep toe, geeft net dat stukje onbekendheid en dat he? gevoel. Ik maak het vaak en in grote hoeveelheid.
Frank gaf dit recept 5/5 sterren
-
Goede basis om je eigen Tex Mex Chili te maken.
Cancun gaf dit recept 4/5 sterren
-
Fijn recept. Het boullionblokje geeft het die vleessmaak die je normaal met gehakt niet krijgt.
Frans gaf dit recept 4/5 sterren
-
Heerlijk recept ik heb het vandaag gemaakt wel ik heb er nog wel wat extra kruiden aan toe gevoegd, komijn, kervel, gember kaneel en een half bouillionblokje extra en in plaats van 400 heb ik er 800 gram kidneybonen in gedaan. Maar verder een mooi basisrecept om zelf naar smaak aan te passen. Ik vind hem top we hebben er heerlijk van gesmikkeld.
Sigrid gaf dit recept 5/5 sterren
-
Prima recept, gemakkelijk aan te passen aan je eigen smaak.
Ik maak het regelmatig, en dan lekker soppen met ciabatta brood.
Jammie!
Rob gaf dit recept 5/5 sterren
-
Bedankt voor het recept maar het vocht van peulvruchten bewaren is geen optie. Lees over fytinezuur of gooi het gewoon weg.
Ron gaf dit recept 5/5 sterren
-
Super lekker zo.
Johan gaf dit recept 4/5 sterren
-
Sinds ik klein ben al gek op chilli con carne ! In Mexico vroeg ik aan een meisje daar of ze dat kende. Ze keek me aan met een hele vreemde blik. Toen zei ze, "natuurlijk ken ik chili en vlees". Waarop ik dus moest uitleggen dat dat een gerecht was bij ons. En in mexico dus onbekend. Blijkt dus van amerikaans (of mexicaanse) cowboys te komen.
Corona is lekker, desperado nog lekkerder! Leuk recept!
Patrick gaf dit recept 5/5 sterren
-
Heerlijk recept!
Ik maak deze eens in de zoveel tijd en hij blijft lekker!
Vandaag ga ik hem weer maken.
Denise gaf dit recept 5/5 sterren
-
Proficiat.
Buitengewoon heerlijk!
Maria gaf dit recept 5/5 sterren
-
Is echt heel lekker, we hebben er allemaal van gesmuld :)
Riri gaf dit recept 5/5 sterren
-
Heerlijk recept, voor het eerst zelf gemaakt. Dit gerecht staat niet op de menu's hier op Sint Maarten.
Ron Verhaar gaf dit recept 5/5 sterren
-
Wel oké hoor, alleen moeten er van mij wat meer pepers in, het heet tenslotte CHILI con carne. Wat meer kruiden doet het ook goed, zoals bijv. komijn, basilicum, oregano. Zeker komijn moet er in.
Nolbert gaf dit recept 3/5 sterren
-
Een heerlijk recept, al diverse malen genoten, maar Nederlands bier smaakt er ook goed bij.
M.g. Pruijsten gaf dit recept 5/5 sterren
-
Super recept, heb zelf de spaanse peper en cayenne peper weggelaten, want ik vond het voor mij te pittig worden.
M. Turkenburg gaf dit recept 5/5 sterren
-
Heerlijke Chili con carne. Ik heb het gemaakt volgens recept. Echt heerlijk!
Annemarie gaf dit recept 5/5 sterren
-
Heerlijke chili con carne! Wat baconvet maakt het geheel nog iets voller, maar echt heel erg lekker!
Jeroen gaf dit recept
5/
5 sterren
-
Het recept was echt heerlijk!
Heb het nou weer klaar gemaakt met chorizoworst,speklappen en gehakt dat smaakte ook heerlijk. Dat is het proberen echt waard. De corona smaakte ook heerlijk is het beste biertje wat er is. Dat met de citroen voor het randje van de fles klopt ook. Maar het nog een reden het is ook om de vliegen weg te houden bij het bier in mexico dan in ieder geval.
-
Het is zeker een lekker recept.
Heb er ook zelf nog speklappen door heen gedaan,samen met chorizoworst en lekker!
De citroen voor de corona is voor het randje schoon te maken dat klopt. Maar ik heb ook vernomen dat het voor de vliegen ook is. De groeten
Raybert gaf dit recept 5/5 sterren
-
Ben zelf een liefhebber van koken,en mij was gevraagd om chili con carne te bereiden.
Nu had ik dit ettelijke jaren geleden wel eens gemaakt maar dan ook met stukjes verse ananas erdoorheen.
Nu is dit natuurlijk een recept waar je vanaf mag wijken en er je eigen draai aangeven.
Dirkschepers@quicknet.nl gaf dit recept 4/5 sterren
-
Zeer lekker recept alleen een tip het citroentje bij de corona is in mexico niet voor in het bier maar om de rand van het flesje(waaruit je drinkt) schoon te maken.
Bezoeker gaf dit recept 5/5 sterren