Allergie informatie: Oosterse runderstoof
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo sucadelappen
- 2 grote uien, fijn gesneden
- 2 dikke tenen knoflook, geperst
- 50 milliliter nasikruiden (2 zakjes)
- 100 milliliter rode wijnazijn
- 2 laurierblaadjes
- 200 milliliter kokosmelk
- 100 milliliter kokosrasp
- 250 milliliter ketjap manis
- 500 milliliter water
- kokosboter of olie
Meer Recepten
- Oosterse koolrolletjes met gevulde varkenshaasjes
Met varkenshaas, chinese kool en oystersauce uit Nederland
4 porties - 4 uur
Vlees - azuro - Zalm op oosterse wijze
Met zalmfilet, haricots-verts en ananas uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - dvi - Zelfgemaakte puntzakje met knapperige groente
Met pannenkoekenmix, oosterse roerbakmix en hamreepjes uit Nederland
8 porties - 20 minuten
Feestjes en verjaardags hapjes - peterstam - Zalmfilet met rode peper korst en limoenaardappelen
Met zalm, aardappelen en limoen uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Vis en schaaldieren - marietje - Gebakken witlof met kipreepjes
Met witlof, kipfilet en zoete soja uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - estherdanielle
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Oosterse runderstoof
- Allergieen informatie