Allergie informatie: Osso Bucco
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 kilo kalfsschenkel
- wat bloem
- olijfolie
- 50 gram boter, bakboter of margarine
- 1 middelgrote ui, in dunne ringen gesneden
- 1 geraspte winterwortel
- 1 stengel bleekselderij, in kleine blokjes gesneden
- 1 literblik gehakte tomaten, of 8 verse tomaten, gepeld en gehakt
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 0,5 liter witte wijn
- 0,5 liter kippen- of rundvleesbouillon
- zout
- peper
- voor de gremolata:
- 1 bosje peterselie,
- 1 grote of 2 kleine tenen knoflook
- de schil van 1 citroen
Meer Recepten
- Osso-bucco
Met kalfsschenkel, ui en wortel uit Italie
4 porties - 2 uur en 15 minuten
Stoofschotels - hoefblad - Osso bucco met pasta
Met kalfsschenkel, tomaat en witte wijn uit Italie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Vlees - vins
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Osso bucco
- Allergieen informatie