Allergie informatie: Rendang
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 pond sukadelappen
- 1 bakje rendangpasta van de Toko
- 1 gesnipperde ui
- 2 teentjes knoflook, uit de knijper
- 0,5 eetlepel palmsuiker of 1 eetlepel bruine basterdsuiker
- 1 eetlepel citroensap
- 3 eetlepels olie
- witte rijst
- sperzieboontjes
Meer Recepten
- Kip met rendang
Met kipfilet, bospeen en boemboe rendang uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - joop - Ikan lindung Rendang (gebakken paling)
Met paling, sjalot en rode lomboks uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - jaccor - Rendang Ajam
Met kip, lombok en sjalot uit Maleisie
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - 34533 - Rendang Samosir
Met rundvlees, santen en lombok uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Vlees - 34533 - Mild sumatraans Rundvleesgerecht
Met rundvlees, boemboe voor rendang vlees, sperziebonen uit Indonesie
4 porties - 4 uur
Rijstgerechten - act_25
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Rendang
- Allergieen informatie