Allergie informatie: Runderstoofpotje met zoete aardappelen
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram runderlappen
- 2 uien
- 1 teentje knoflook
- 400 gram prei
- 600 gram zoete aardappelen
- 2 eetlepels bloem
- zout
- 3 eetlepels boter
- 2 eetlepels Franse mosterd
- 200 milliliter kruidenbouillon van 1 tablet
- 200 milliliter witte wijn
- 2 eetlepels honing
- 1 kaneelstokje
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Gezonde friet
Met aardappelen, paprikapoeder en zout uit Belgie
4 porties - 1 uur
Bijgerechten - maikeb
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Runderstoofpotje met zoete aardappelen
- Allergieen informatie