Allergie informatie: Smoorpotje met goulash
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram kleine champignons
- 3 wortels
- 2 zoete uien
- 75-100 gram gerookt doorregenspek
- 1 kg gemengd goulashvlees (half varken, half rund)
- 3 eetlepels olie
- zout
- peper
- 1-2 eetlepels bloem
- 2 theelepels paprikapoeder (mild)
- 0,5 bosje marjoraan
- 1 bouillonblokje
- 1 ui
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Smoorpotje met goulash
- Allergieen informatie