Allergie informatie: Smoorvlees met rode wijnsaus voor buffet
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eetlepel jeneverbessen
- 5 kruidnagels
- 2 theelepels zwarte peperkorrels
- 2 laurierblaadjes
- 1 theelepel gedroogde tijm
- 2,25 kilo runderfilet
- 400 gram kastanjechampignons
- 4 uien
- zout
- peper
- 3 eetlepels olie
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 250 milliliter rode wijn
- 400 milliliter runderfond (pot)
- 1 kilo spruitjes
- 2 eetlepels boter
- 0,5 bosje peterselie
- 1-2 theelepels maizena of allesbinder
- suiker
- een vijzel
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Smoorvlees met rode wijnsaus voor buffet
- Allergieen informatie