Allergie informatie: Stew met zoete aardappel (600 kcal)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram rundvlees in blokjes
- 4 eetlepels olie
- sjalotjes (gepeld)
- 1 tot 1,5 eetlepel bloem
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 400 gram tomaten uit blik
- 250 milliliter bouillon
- 2 winterwortelen
- 1 klein potje sperzieboontjes
- 600 gram zoete aardappelen (in grove blokken)
- zout
- peper
- cayennepoeder(optie)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Stew met zoete aardappel (600 kcal)
- Allergieen informatie