Allergie informatie: Stoofpot sukadelappen
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eetlepel olijfolie
- 200 gram gerookt spek, in reepjes
- 400 gram sjalotten, gesnipperd
- 50 gram boter
- 600 gram sukadelappen
- zout
- peper
- 2 eetlepels brandy
- 2 eetlepels bloem
- 1 winterwortel, in plakjes
- 1 tablet vleesbouillon
- 2 laurierbladeren
- 2 teentjes knoflook, in plakjes
- 0,5 rode wijn, bourgogne
- 250 gram champignons, in plakjes
- 2 eetlepels vers gehakte peterselie
Meer Recepten
- Stoofpot rundvlees met groenten
Met runderriblappen, bloemkool en koriander uit Belgie
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - tobkok - Turkse stoofpot
Met runderpoulet, dadels en paprika uit Turkije
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Vlees - anjaschoneveld - Empal daging (licht gekruid rundvlees)
Met sukadelappen, knoflook en laos uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 15 minuten
Vlees - jaccor - Rendang
Met sukadelappen, knoflook en palmsuiker uit Nederland
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - stokpopje1 - Pörkölt (Hongaarse stoofpot)
Met rundvlees, uien en witte paprika uit Hongarije
4 porties - 2 uur en 50 minuten
Stoofschotels - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Stoofpot sukadelappen
- Allergieen informatie